За нас

Ние сме "Marten Project Company - MPC” водещо архитектурно студио, чиято дейност стартира през 2010г.

Екипът ни предлага комплексно обслужване, обхващащо всички етапи на инвестиционното проектиране - предпроектни проучвания и консултации, изработка на идейна, техническа и работна фаза, както и окомплектовка на всички необходими документи, до получаване на разрешение за строеж.

Нашите специалисти

Работим с висококвалифициран колектив от специалисти с дългогодишен опит, който ще Ви съдейства в изготвянето и реализацията на Вашия проект.

Всички наши архитекти и инженери са членове на Камарата на архитектите в България и на Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране, а отличните резултати в проектирането на жилищни и обществени сгради, както и участието им в изграждането на емблематични сгради и други специфични и мащабни проекти, са доказателство за техния професионализъм.

 

Собственик и изпълнителен директор

арх. Мартин Терзиев

  • Член на Камарата на архитектите в България с № 04321.

  • Член на Парижката камара на архитектите във Франция с № 078938.

     

Мениджър Проекти

Мина Йовчева

Архитект

арх. Мария Божанова

Инженер Конструктор

инж. Добри Котев

Архитект

арх. Теодора Костова

Архитект

арх. Емилия Стайкова

Основни предимства на
арх. студио Marten Project Company - MPC

  • 1 Идентифицираме конкретно и точно целите и намираме най-добрите решения според спецификата на казуса, прилагайки индивидуален подход към всеки проект.
  • 2 Работим в партньорство с изявени производители и представителства на фирми във всички сфери на строителството, което позволява имплементирането на иновативни решения, технологии и строителни системи при всяка възможност.
  • 3 Екипът ни участва във всички фази на изпълнение на проекта, от оформянето на идеята до получаване на разрешение за строеж.

Нашата мисия

Ars longa vita brevis.

Възгледите на нашия екип са основани на утвърдени ценности, заложени в естеството на архитектурата като съчетание на изкуството и науката.

Работим около общата идея за изградени върху доверие и професионализъм дългосрочни отношения с нашите клиенти, утвърждавайки се като надежден и разпознаваем партньор.

Партньори