LUINING HOUSE

Проект за жилищна сграда в район Витоша, гр. София, в близост до Мол Парадайс

„LUINING HOUSE” e еднофамилна жилищна сграда в модерен стил, намираща се в гр. София, район Витоша. Характерното за този архитектурен проект е заложените съвременни технологии и системи на строителство, като цялостното формообразуване е съобразено с планинската среда в която се намира. Боровата гора е един от елементие, с които сме съчетали нашия модернистичен и устойчив архитектурен проект. Микроклиматът и високият стандарт на обитаване също са едни от фокусите на проектирането.

Пространствата са изчистени, просторни и функционални. Остъкляването на жилищната сграда е съобразено за постигане на обширна панорамна гледка към София. Функционалното разпределение на къщата е изградено според индивидуалните изисквания на клиента. Дворът е интензивно озеленен, като са заложени алеи и градинско осветление. 


„LUINING HOUSE” е на 3 нива. Къщата разполага с гараж за два автомобила и две технически помещения на сутеренното ниво. На първия жилищен етаж с кота +0.00 от сградата са разположени 4 спални, 1 кабинет, 2 бани, като 1 от тях е към спалня, както и 2 дрешника. На втория жилищен етаж с кота +3.03 е разположена просторна дневна с изключителна панорамна гледка към града, кухня и тоалетна.

 

Надземно РЗП: 316,53 кв.м.
Общо РЗП: 468,74 кв.м.

 


Водещ проектант:

арх. Мартин Терзиев