CLOUD HOUSE

Еднофамилна жилищна сграда в гр. София, район Панчарево

„CLOUD HOUSE“ e еднофамилна жилищна сграда в модерен стил, намираща се в гр. София, район Панчарево. Характерното за този проект е заложените съвременни технологии и системи на строителство. Импленетирана е интелигентана система тип"Умен дом" за управление на къщата. Влажността и микроклимата също се контролират. Пространствата са изчистени, просторни и функционални. Остъкляването е съобразено за постигане на обширна панорамна гледка.

Функционално къщата е решена спрямо индивидуалните изисквания на клиента. Към нея има допълнително проектирани лятна кухня и BBQ. Дворът е интензивно озеленен, като са заложени алеи и градинско осветление.

„CLOUD HOUSE“ е на 3 етажа. Къщата разполага на партерно ниво с входното антре, от което има достъп до дневна с трапезария, кухня, два кабинета, две складови помещения, техническо помещение, баня с тоалетна и стълбищна клетка. На втори жилищен етаж с кота +3.20 от сградата са разположени четири спални със самостоятелни бани, като 3 от тях имат обособени дрешници. На етажа има и мокро помещение. На третия жилищен етаж с кота +6.40 е разположено отворено помещение за различни нужди с обособена баня с тоалетна и връзка с покривна тераса.

Надземно РЗП: 730,67 кв.м.

Общо РЗП: 730,67 кв.м.


Водещ проектант:

арх. Мартин Терзиев