Назад

ВАЛЕНСИАНА

ТЪРГОВСКИ КОМПЛЕКС “ВАЛЕНСИАНА”, р-н “Лозенец”, ул. “Калиакра” 2 гр. София, Работен проект,
РЗП: 227 м2
Проектант: „Елит Студио”, арх. Мартин Терзиев