Назад

Откриване на нов офис

На 25.11.2017 г. Студио MPC отвори дългоочаквана страница в развитието си. Новият луксозен и просторен офис, изготвен изцяло по техен вкус и желание, е не само поредна крачка в амбициозното развитие на архитектурното студио и дом на мечтите, но и мястото, където се създават мечтаните домове. Много професионализъм, труд, търпение, постоянство и креативност стоят зад този етап от прогреса на бранда, реализирал над 10 обекта в цялата страна само за последната година.
„Когато стартирахме дейност през 2010 г. икономическата обстановка в страната беше изключително тежка. Истинско предизвикателство се оказа да се развиваш в момент, в който повечето проектантски студия не успяват или едва се задържат на пазара. Ние не само устояхме на трудностите, но днес, след множество успешно реализирани проекти, заедно откриваме своята голяма професионална мечта – нов офис на Студио MPC, в кв. Манастирски ливади, ул. „Синанишко езеро“ 9А. Среща на смелостта, професионализма, умението, търпението и взаимното доверие“, сподели арх. Мартин Терзиев, собственик и управител на компанията.
Млад и вдъхновяващ екип, дръзки и различни проекти, Студио MPC реализира мисията знаещите и можещите да постигат успехи в България. Доказателство за това са отличните резултати в проектирането на обществени и жилищни сгради, създаването на редица интериорни решения, прогнозиране, проследяването и реализирането на обектите от идейната им фаза до въвеждането им в експлоатация. Сред емблемите на екипа се откроява “ Хестия Хаус“ на столичния булевард “ Витоша“, която беше и сред номинираните за Сграда на годината 2016 г.
„Истинското признание за нас е уважението, удовлетворението и усмивката на хората, с които и за които работим и даваме всичко от себе си „, допълни развълнувано арх. Терзиев след приветствието на Ернестина Шинова. Любимата актриса на поколения българи не скри емоцията си от събитието и сподели, че приема студиото за свой сигурен помощник в преобразяването на дома си.
Партньори, колеги, клиенти и приятели бяха сред първите, които прекрачиха прага на новото архитектурно-идейно бижу. Сред гостите бяха инвеститори, собственици на някой от най-големите строителни фирми, представители на водещи фирми в бранша и производители на висококачествени технологии и продукти в сферата. За положителните емоции на събитието говорят снимките от него.