Back

Community center PROGRESS

Community center “PROGRESS” is a public building on one floor, which is transformed from a bathroom. The building has a library, a classroom with 17 seats for students, a multifunctional multimedia hall suitable for cultural and social events, rehearsals with the possibility of renting local public associations and clubs with a capacity of 60 people. The multifunctional hall has a storage room and changing rooms. The building is located in the village of Chepintsi and is part of 8 decares park, which is also the subject of the project. The park is designed with an amphitheater, a football field, children’s playgrounds, an outdoor fitness area, numerous arbors and recreation areas, park lighting and water areas.

TOTAL BUILDING: 315,49 m2

Design team:
Leading designer:
arch. Martin Terziev
Designers:
arch. Maria Bozhanova